Over Dirk

Welkom bij Visual Art Dirk van Dirk van der Stouw, beeldend kunstenaar te Ermelo, Gelderland. 

Dirk van der Stouw 

Dirk van der Stouw (1951) creëert uniek werk dat de verbeelding voedt. Als autodidact heeft hij zich van jongs af aan verdiept in de technieken van tekenen, schilderen en beeldhouwen.

Zijn interesse in kunstgeschiedenis en in de geheimen van de oude meesters hebben hem in belangrijke mate gevormd, evenals zijn eigen, experimentele zoektocht.

***

Daarnaast heeft hij zijn kennis en vaardigheden uitgebreid door het volgen van diverse masterclasses. Onder andere bij beeldhouwer en restaurateur Ton Mooy en bij de Web Art Academy & Drawing Academy (Nathalie Richy / Vladimir London, United Kingdom)

***

Tot 2013 was hij jarenlang creatief als programmamanager nieuwbouwstations voor ProRail. Vanaf 2013 heeft hij zich full-time gewijd aan tekenen, schilderen en beeldhouwen. 

***

 Vanaf 2018 heeft Dirk van der Stouw vooral via Bubble Art Projects geëxposeerd in België (Brussel), Zweden (Malmø), Estland (Tallinn) en Duitsland (Dresden, Mainz) . 

Ook is zijn werk te vinden op Kunstinzicht

***

Inspiratiekunst voor thuis of kantoor

Ben je op zoek naar kunst die je dagelijks leven verrijkt met schoonheid ontleent aan natuur en cultuur?

Ga naar de portfolio van Visual Art Dirk of de webshop voor een portret, een abstract-realistisch kunstwerk of sculptuur.

Dirk van der Stouw heeft naast een atelier aan huis ook een eigen galerieruimte: TowerGallery, te bezichtigen op afspraak.